Από τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ ο 18χρονος τερματοφύλακας Αγγελίδης

Ο Σπύρος Αγγελίδης απο την Κ19 του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και τη Βέρντερ

bet365

Ο τερματοφύλακας της Κ19 του ΠΑΟΚ, Σπύρος Αγγελίδης, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο 18χρονος διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Σπύρος Αγγελίδης, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και στη β’ ομάδα της Βέρντερ, αφού θα μείνει ελεύθερος από τους «ασπρόμαυρους», που από την στιγμή που δεν υπήρχε η προοπτική της πρώτης ομάδας, επέλεξαν να δώσουν χώρο στους υπόλοιπους διεθνείς τερματοφύλακες (Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Τσιόπτσης) οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα και στην Κ19 του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, δε θέλησαν να μην κλείσουν το δρόμο σ’ έναν πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, που βρισκόταν από τα επτά του χρόνια στις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα