«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πελεγκρίνι»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πελεγκρίνι»

Newsroom
pellegrini

bet365

Στην Ιταλία μετέδωσαν πως ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που «τσεκάρουν» τον 25χρονο αριστερό μπακ της Γιουβέντους.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του Ολυμπιακού έβαλαν σήμερα (21/6) τον Λούκα Πελεγκρίνι ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς μετέδωσαν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον συμπατριώτη τους αριστερό μπακ.

Ο 25χρονος ανήκει στη Γιουβέντους και «έσπασε» την περασμένη σεζόν σε Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Λάτσιο, όπου στη μεν πρώτη έπαιξε σε 14 ματς και στη δεύτερη οκτώ.

Διεθνής με όλες τις «μικρές» της χώρας του, ξεκίνησε από τη Ρόμα και το 2019 η «μεγάλη κυρία» δαπάνησε περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα οι «ερυθρόλευκοι», η Γκενκ αλλά και οι «λατσιάλι» που ήταν ενδιαφέρονται για εκείνον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα