Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/06) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/06) στο Gazzetta

bet365

Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό και τα πρώτα ονόματα για την ενίσχυση, η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Champions League και η νέα προσφορά που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για να πείσουν τον Μιλουτίνοβ.

Το «βασιλικό» συμβόλαιο του Μαρτίνεθ και η νέα πρόταση του Ολυμπιακού για Μιλουτίνοβ

Sport Day: «Ψηφίζει» Ντνίπρο! Σήμερα στις 13:00 στη Νιόν η κλήρωση του β' προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το «τριφύλλι» να προτιμά τους Ουκρανούς κι όχι την Γκενκ.Φορτσάτος! Ευγνώμων για την υποδοχή, ορεξάτος κι έτοιμος για πολλή δουλειά, δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά την άφιξή του.

Live Sport: Το «χρυσό» συμβόλαιο του Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε για 2+1 χρόνια και 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους. Με «αέρα» πρωταθλητή! Ο Εργκίν Αταμάν έπιασε δουλειά, τους κέρδισε όλους στο ΟΑΚΑ με το «καλημέρα» και ξεκινάει το ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ του εξάστερου με απόκτηση μεγάλων παικτών.

Φως των Σπορ: Ώρα Μιλουτίνοβ. Ο Ολυμπιακός επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση για το «ναι» του Σέρβου σέντερ, θα υπάρξει νέου ραντεβού. Ρέντη κατευθείαν. Από το «Ελ.Βενιζέλος» απευθείας στο προπονητικό κέντρο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τα πρώτα ονόματα για την επίθεση. Γουίλιαμ Ζοσέ και Ματσίς. Οι δύο λάτιν άσοι στο τραπέζι των Κορδόν και Μαρτίνεθ για την ενίσχυση του θρύλου. Δεν «καίγεται» ούτε η περίπτωση Ντελόρ. Οι Ισπανοί επιμένουν για Καμπρέρα και Κογιάδο.

Κλείνει τον στόπερ η ΑΕΚ, παλεύει για Νταλμπέρτ ο ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Τελική ευθεία για την πολύ κομβική μεταγραφικού του κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ. «Κλείνει» στόπερ! Τι «παίζει» με Πάλμα. Η Θέλτα κλείνει τον Ράφα Μπενίτεθ και «ξεκλειδώνει» τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πινέδα.

Metrosport: Μπαράζ μεταγραφών και έπεται συνέχεια. Ο Άρης ανακοίνωσε Πάβισιτς, Χουτεσιώτη και Ματαρίτα. «Παίζει» και του Ραχμάν Μπαμπά. Ξανά στο προσκήνιο ο Γκανέζος για τον ΠΑΟΚ. Ανοιχτή η διαπραγμάτευση για διετές συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο Νταλμπέρτ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα