Άρης: Κεκλεισμένων των θυρών και τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα

Άρης: Κεκλεισμένων των θυρών και τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Τερζής

bet365

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο (21/6) για το Ισραήλ για τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα τα οποία θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα γίνουν δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Η Μακάμπι Χάιφα θα ανταποδώσει στον Άρη τη φιλοξενία που είχε τον περασμένο χειμώνα όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση που είχε πραγματοποιηθεί στο «Κλ. Βικελίδης» στο διάστημα της διακοπής λόγω της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει αύριο (21/6) για το Ισραήλ κι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ… «Στο διάστημα της παραμονής της είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή δύο φιλικών με την Μακάμπι Χάιφα, μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιλάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τόσο το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (21:00) όσο και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο (24/06, 20:00) θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Εκτός των επιστροφών των Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζο και Άντρε Γκρέι, στη σημερινή (21/6) προπόνηση βρέθηκε και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ο οποίος θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας μετά την επιστροφή της από το Ισραήλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα