Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Γκαμπιαντίνι και ο Καντουρί του έδειξε το δρόμο…

Καντουρί και Γκαμπιαντίνι συνυπήρξαν στη Νάπολι

bet365

O Μανόλο Γκαμπιαντίνι αποτελεί το Νο1 μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Νάπολι για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι στην πρόταση που του έχει καταθέσει για 2+1 χρόνια συμβόλαιο, καθώς ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός είναι η Νο1 προτεραιότητα των «ασπρόμαυρων».

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι το... ψάχνει και δεν έχει απορρίψει την πρόταση του «Δικεφάλου», το αντίθετο, γι’ αυτό και όπως είναι γνωστό από χτες, επικοινώνησε με τον καλό του φίλο και συμπαίκτη του στη Νάπολι, Ομάρ Ελ Καντουρί, προκειμένου να πάρει πληροφορίες για την ομάδα και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους συνυπήρξαν για μια σεζόν (2015-16) και σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Νάπολι, μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί της Μίντιλαντ με 5-0 για τους ομίλους του Europa League, όταν και οι δύο βρήκαν δίχτυα, ενώ το ένα από τα δύο γκολ του Γκαμπιαντίνι προήλθε από ασίστ του Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μετά από έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν, αλλά είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει στον Ιταλό επιθετικό για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της, κάτι που έκανε πριν από λίγες ημέρες, όπως παραδέχθηκε σε ραδιοφωνική (Metropolis) συνέντευξή του.

«Ναι, μίλησα με τον Γκαμπιαντίνι για να του δώσω κάποιες πληροφορίες για την πόλη αλλά και για τον ΠΑΟΚ. . Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός επιθετικός και μακάρι να μπορέσει να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα.

Δεν χρειάζεται να τον πείσω και δεν ξέρω σε τι σημείο είναι οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα. Όμως εγώ του είπα για τον ΠΑΟΚ, έτσι όπως τα έζησα μέσα στην ομάδα, δηλαδή όλα τα θετικά που έζησα. Νομίζω πως μετά από 6 χρόνια εδώ, ξέρω πολλές πληροφορίες για να του δώσω», είπε μεταξύ άλλων ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα