Άρης: Χωρίς Ματέο Γκαρσία η προπόνηση και κρίσιμο 24ώρο για τη μεταγραφή του στο Μεξικό

Άρης: Χωρίς Ματέο Γκαρσία η προπόνηση και κρίσιμο 24ώρο για τη μεταγραφή του στο Μεξικό

Ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Μέσα στο επόμενο 24ώρο θα ξεκαθαρίζει το ζήτημα πώλησης του Ματέο Γκαρσία σε ομάδα του Μεξικό καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και φυσικά δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι ο Αργεντίνος επιθετικός δεν συμμετείχε στη σημερινή (19/6) προπόνηση.

Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες πώλησης του Ματέο Γκαρσία δείχνουν να είναι συντριπτικές καθώς η ομάδα του Μεξικό κατέθεσε πρόταση η οποία είναι αντίστοιχη των οικονομικών απαιτήσεων του Άρη ενώ και ο Αργεντίνος δείχνει θετικός στην προοπτική της μεταγραφής του. Ο Άρης επιβεβαίωσε ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, όχι όμως ότι υπάρχει και τελική συμφωνία. Μάλιστα, σημειώνεται ότι στη διάρκεια της αυριανής (20/6) μέρας αναμένεται να τρέξουν τελικές εξελίξεις.

Σαφέστατα όμως, η απουσία του Ματέο Γκαρσία από το σημερινό (19/6) πρόγραμμα προπόνησης υποδηλώνει ότι και ο ποδοσφαιριστής έχει εστιάζει στο ζήτημα της μεταγραφής του και του συμβολαίου που θα υπογράψει με την ομάδα του Μεξικό σε περίπτωση που επέλθει οριστικό deal με τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα