Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/06) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/06) στο Gazzetta

bet365

Το «ερυθρόλευκο» πάρτι για το νταμπλ και η είδηση για το ΣΕΦ, ο κλεισμένος Τζούρισιτς και ο Εκόνγκ για τον Παναθηναϊκό και η πρώτη μεταγραφή του Άρη.

Η «ερυθρόλευκη» φιέστα και η εξαγγελία για το ΣΕΦ και ο Τζούρισιτς που έκλεισε στον Παναθηναϊκό

Sport Day: Αποθέωση! «Ερυθρόλευκη» γιορτή και... χαμός για τους back to back νταμπλούχους. Έγινε.. σεισμός στην απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό. Δικός του! «Κλεισμένη» η μεταγραφή του Φίλιπ Τζούρισιτς με συμβόλαιο 2+1 ετών. Το ταξίδι του Παπαδημητρίου στην Βιέννη για να ξεδιαλύνει το στάτους του συμβολαίου του με την Σαμπντόρια και να αποσπάσει το «ναι» του.

Live Sport: Όλα θρυλικά! Σήκωε τον τίτλο ο Μέγας Ολυμπιακός, παίρνει δικό του και το σπίτι του, το ΣΕΦ. 2 «μπαμ»! Έρχεται για τον Παναθηναϊκό το «δέκα το καλό» Φίλιπ Τζούρισιτς, ακολουθεί ο θηριώδης στόπερ Ουίλιαμ Τροοστ-Εκόνγκ.

Φως των Σπορ: Κόκκινο ΣΕΦ για 50 χρόνια! Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε την είδηση της βραδιάς στην χθεσινή θρυλική φιέστα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μέρες δόξας! Μέχρι τέλους! Αγγελόπουλος: «Ήρθε η ώρα το ΣΕΦ να γίνει δικό μας». Βαγγέλης Μαρινάκης: 13 χρόνια δόξας, τίτλων και ανθρωπιάς! Δέκα πρωταθλήματα, τέσσερ νταμπλ, συμμετοχή σε 122 τίτλους. Έρχεται άμεσα ο Μαρτίνεθ.

Πρώτη μεταγραφή του Άρη ο Πάβισιτς, αποθέωση Τσούμπερ σε Αλμέιδα

Ώρα των Σπορ: «Μου πάει να παίζω και φορ» είπε ο Στίβεν Τζούμπερ σε ΜΜΕ της Ελβετίας αποθεώνοντας την απόφαση του Αλμέιδα να τον αλλάξει θέση. Ανοίγει τα χαρτιά του στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ζοάν Πλάθα.

Metrosport: Ιβάν μίλα στον λαό του ΠΑΟΚ. Παλλαϊκή επιθυμία μία ξεκάθαρη εξαγγελία για τις προθέσεις του, το πλάνο 2023-2024, τους στόχους, τη Νέα Τούμπα και το προπονητήριο. Πάβισιτς η πρώτη κίνηση. Ο Άρης συμφώνησε με τον 29χρονο Κροάτη μέσο που ήρθε στην Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα