Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς για την ολοκλήρωση του deal

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς για την ολοκλήρωση του deal

Ο Παβιτσιτς

bet365

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη.

Η συμφωνία του Άρη με τον 29χρονο Κροάτη μέσο είναι δεδομένη και μένει να γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες αυτής. Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έφτασε σήμερα (17/6) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να γνωρίσει το νέο περιβάλλον εργασίας του και φυσικά για να ολοκληρωθεί το deal. Για την ακρίβεια, προβλέπεται να έχει συνάντηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στην πραγματικότητα οι δύο Κροάτες θα ανταμώσουν ξανά έπειτα από τη συνύπαρξή τους στη Ριέκα.

Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας ο Πάβιτσιτς αγωνίστηκε σε 175 αγώνες για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Κόνιασπορ το περασμένο καλοκαίρι. Στην τουρκική ομάδα δεν βρήκε τον χρόνο αλλά και τον ρόλο που ήθελε, αυτό γνώριζε ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης και φρόντισε να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάβιτσιτς


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα