Ολυμπιακός: Ολοκληρώνονται οι επαφές με τον Μαρτίνεθ προκειμένου να κλείσει οριστικά

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνονται οι επαφές με τον Μαρτίνεθ προκειμένου να κλείσει οριστικά

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

bet365

Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες 2 ημέρες ο Ολυμπιακός και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα οδηγηθούν στην επίτευξη της μεταξύ τους τελικής συμφωνίας.

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όλα δείχνουν πως θα είναι - οριστικά πια - ο εκλεκτός για το τιμόνι της ομάδας. Όπως προκύπτει σε αυτή τη φάση γίνονται οι τελικές συζητήσεις για να προκύψει το τελικό deal ανάμεσα στον Μαρτίνεθ και τον Κορδόν και φυσικά τον πειραϊκό σύλλογο. Έχουμε μπει δηλαδή σε αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε / γράψουμε τελική ευθεία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα κλείσει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και εκτός απροόπτου μέσα στις 2 επόμενες ημέρες θα έχουμε το happy end. Προς το παρόν πάντως από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση για το θέμα αυτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα