Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ παραμένει στην πρώτη γραμμή για τη θέση του προπονητή

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ παραμένει στην πρώτη γραμμή για τη θέση του προπονητή

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Στον Ολυμπιακό αναμένονται οι τελικές εξελίξεις για το θέμα του προπονητή μέσα στο επόμενο τριήμερο με τον Μαρτίνεθ να παραμένει το Νο1 φαβορί.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραμένει σε αυτή τη φάση ο προπονητής που έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τη θέση αυτή στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή εκτός απροόπτου ο Ισπανός τεχνικός είναι στην πρώτη γραμμή. Ο άλλοτε τεχνικός της Γρανάδα και της Εσπανιόλ.

Ο 42χρονος Μαρτίνεθ είναι ένας τεχνικός τον οποίο γνωρίζει καλά και ο Κορδόν αλλά ο συνεργάτης του στον Ολυμπιακό, Ιγνάσιο Ναβάρο. Στην τελική λίστα για τον προπονητή έτσι και αλλιώς τα περισσότερα ονόματα ήταν από την Ισπανία.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία υπάρχει εκτίμηση / αίσθηση πως εντός των επόμενων τριών ημερών θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις για το ζήτημα του προπονητή. Για να κλείσει έτσι πια και τυπικά το ζήτημα του νέου κόουτς των Πειραιωτών, ένα θέμα που χρονικά έχει τραβήξει κάπως περισσότερο από το προσδοκώμενο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα