Ολυμπιακός: Το δυναμικό come back στην ισπανική αγορά 

Ολυμπιακός: Το δυναμικό come back στην ισπανική αγορά 

Ολυμπιακός: Το δυναμικό come back στην ισπανική αγορά 

bet365

Η στροφή του Ολυμπιακού στην ισπανική αγορά είναι δεδομένη και δεν θα του αναδείξει μόνο προπονητή αλλά θα του φέρει και παίκτες. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Η εβδομάδα στην οποία βρισκόμαστε θα μας οδηγήσει στην τελική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού που μέχρι - τουλάχιστον - την Τρίτη φαβορί ήταν ξεκάθαρα ο άλλοτε τεχνικός των Γρανάδα και Εσπανιόλ, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο η Τετάρτη δεν έβγαλε τελικό... λευκό καπνό σε αυτήν την κατεύθυνση όταν έχουμε να κάνουμε βέβαια με επίσημο χαρακτήρα. Ο Μαρτίνεθ παρέμενε σε pole position αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις.

Είναι όμως σαφές πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει στραφεί στην ισπανική αγορά και για προπονητή και για παίκτες. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση του πολύπειρου στόπερ Καμπρέρα ή άλλες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν από την Εσπανιόλ. Είναι και άλλες υποθέσεις.

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός πηγαίνει με πλάνο στην Ισπανία. Πέρυσι οι Κορμπεράν και Μίτσελ ήρθαν εν μέσω των αλλαγών προσώπων στην τεχνική ηγεσία και μέσα από συγκυρίες. Φέτος υπάρχει σχετικό πλάνο πάνω σε αυτό το θέμα. Συγκεκριμένη στόχευση δηλαδή και κατεύθυνση πάνω σε αυτό. Και πλάνο πάνω στις ανάγκες που θα έχει για μεταγραφές ο Ολυμπιακός που ζητά 2 στόπερ, 2 χαφ, 2 εξτρέμ και ίσως και 2 φορ (έναν φορ σίγουρα).

Πάντως ο Αντόνιο Κορδόν - όπως διαρρέεται - έχει προχωρήσει και μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Και αυτό για να είναι έτοιμος να ανακοινώσει μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προπονητή και παίκτες.

Ο Ονιεκούρου

Η λογική δεν είναι να πάνε... άπαντες από το ρόστερ στην προετοιμασία

Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στον Ρέντη είναι για τις 19 Ιουνίου. Το κλίμα και η προσέγγιση που υπάρχει είναι να μην πάνε όλοι όσοι ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αυτό το στοιχείο κυρίως... αγγίζει τους δανεικούς. Οι περισσότεροι από τους δανεικούς δύσκολα θα ξαναβρούν χώρο στο υπάρχουν έμψυχο δυναμικό.

Για να φύγουν βέβαια οι δανεικοί θα χρειαστεί... δουλειά. Βλέπουμε πως ακόμα και... δεμένες περιπτώσεις όπως του Ονιεκούρου μπλέκονται λόγω των χειρισμών της Άδανα, της οποίας ο πρόεδρος τονίζει ότι ο Νιγηριανός δεν θα μείνει παρά την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς που υπάρχει. Βέβαια πρακτικά η Άδανα δεν μπορεί να αθετήσει τη δέσμευση που υπάρχει και θα πρέπει να δώσει το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME, Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.