ΟΦΗ: «Ψηλά» ο Αμπαντά

ΟΦΗ: «Ψηλά» ο Αμπαντά

Νότης Χάλαρης
Ο Αμπαντά

bet365

O ΟΦΗ κινείται για την τρίτη του καλοκαιρινή προσθήκη, καθώς ο Λερόι Αμπαντά είναι αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας.

«Φόρα» έχει πάρει εσχάτως ο ΟΦΗ και μετά τους Σίτο Ριέρα και Ανδρέα Καρώ θέλει να «τελειώσει» και την τρίτη του προσθήκη, πριν καν φτάσουμε στα μέσα του Ιουνίου.

Η αποχώρηση του Κώστα Μπαλογιάννη έφερε στο προσκήνιο την «ανάγκη» για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στο «Γεντί Κουλέ» έχουν θέσει επί τάπητος αλλά προσπαθούν να «προχωρήσουν» την περίπτωση του Λερουά Αμπαντά.

Εκ των «αποκαλύψεων» στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν όπου και πήγε στη Λαμία και βοήθησε τα μέγιστα για την παραμονή της στην κατηγορία (15 ματς/2 ασίστ), ο 22χρονος ήταν δανεικός από τη Σερέν του Βελγίου όμως δύσκολα θα επιστέψει εκεί καθώς το club του υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Κάπου εδώ μπαίνουν στην «εξίσωση» και οι Κρητικοί, όπου ενδέχεται να αποκτηθέι ως ελεύθερος και η Σερέν που από την πλευρά της θα διατηρήσει, κατά πάσα πιθανότητα, ποσοστό μεταπώλησης. Πάντα ανάλογα με τις εξελίξεις που «τρέχουν». Τώρα τι θα συμβεί, θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αφού στο «κόλπο» για εκείνον βρίσκονται και άλλες ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα