Άρης: Επέστρεψε ο Νταμπό, αναμένεται και ο Πίρσμαν

Άρης: Επέστρεψε ο Νταμπό, αναμένεται και ο Πίρσμαν

Ο Νταμπό

bet365

Την Πέμπτη (15/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν και μεταξύ άλλων, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό αν και το όνομα του μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Μπριάν Νταμπό έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά γνωρίζει ότι δεν είναι στο πλάνο της ομάδας. Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου τους με την ΠΑΕ Άρης να μην επιβεβαιώνει ότι επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία για τους όρους πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους. Ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί ο Άρης την υπόθεσή του έως ότου υπάρξει οριστική συμφωνία για την φόρμα αποδέσμευσής του. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πάντως ότι καθώς ο Νταμπό έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες, έχει στα χέρια του δύο προοπτικές από ομάδες του Βελγίου και της Τουρκίας τις οποίες και εξετάζει.

Στον… δρόμο για Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Μάρβιν Πίρσμαν το όνομα του οποίου επίσης είναι στη «μαύρη λίστα» της ομάδας. Ο Βέλγος αριστερός οπισθοφύλακας έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Σε ότι αφορά τον Άντρε Γκρέι, με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό επίσης γίνονται διαπραγματεύσεις για την πρόωρη λύση του τριετούς συμβολαίου του. Παράλληλα ανήκει στη συνομοταξία των παικτών οι οποίοι εξασφάλισαν έξτρα ημέρες αδείας λόγω του γάμου τους (σ. σ. στην ίδια βρίσκονται οι Κουέστα, Οντουμπάτζο). Η ΠΑΕ Άρης δεν επιβεβαίωσε καμία συμφωνία με τον Γκρέι για τη λήξη της συνεργασίας, αλλά είναι δεδομένο ότι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα