Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου όπου η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι το πακέτο περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε επίσης τα προνόμια των κατόχων διαρκείας σε αγορές τόσο από την μπουτίκ της εταιρίας όσο και από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται σε εμπορικό επίπεδο. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από αύριο (13/6) για όλους – προφανώς έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας με προθεσμία έως και τις 17 Ιουλίου καθώς από την επομένη θα αποδεσμεύονται οι θέσεις.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε τις κατηγορίες αλλά και τη διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης και το σύνολο των προνομίων για τους κατόχους.

Άρης διαρκείας


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα