Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου όπου η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι το πακέτο περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε επίσης τα προνόμια των κατόχων διαρκείας σε αγορές τόσο από την μπουτίκ της εταιρίας όσο και από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται σε εμπορικό επίπεδο. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από αύριο (13/6) για όλους – προφανώς έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας με προθεσμία έως και τις 17 Ιουλίου καθώς από την επομένη θα αποδεσμεύονται οι θέσεις.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε τις κατηγορίες αλλά και τη διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης και το σύνολο των προνομίων για τους κατόχους.

Άρης διαρκείας


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα