Άρης: Η εβδομάδα των αποδεσμεύσεων και των πρώτων μεταγραφών

Άρης: Η εβδομάδα των αποδεσμεύσεων και των πρώτων μεταγραφών

Ο Γκρέι

bet365

Η ελάφρυνση του αγωνιστικού προϋπολογισμού από τέσσερα ισχυρά συμβόλαια αποτελεί έναν από τους στόχους της εβδομάδας για τον Άρη καθώς θέλει να τερματίσει τα συνεργασίες με τους Γκρέι, Νταμπό, Ενκουλού και Πίρσμαν.

Οι αποφάσεις έχουν κοινοποιηθεί στους ποδοσφαιριστές εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα καθώς ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα τους ενημέρωσε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς. Εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική λύση των συμβολαίων τους σε μια υπόθεση η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς το συνολικό ποσό των συμβολαίων των τεσσάρων παικτών αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Άντρε Γκρέι είναι ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο συμβόλαιο καθώς οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 600.000 ευρώ κι έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη τρία χρόνια. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η υπόθεση του Τζαμαϊκανού θα κλείσει σύντομα καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από την Αγγλία (σ. σ. εκεί πέρασε όλη την καριέρα του) και παράλληλα δεν θέλει να παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης» γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει βασικό ρόλο.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μπριάν Νταμπό με τον οποίον η συνεργασία ήταν προβληματική καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο έχει συμβόλαιο περί των 400.000 ευρώ και δείχνει πλέον συγκαταβατικός στην προοπτική πρόωρης λύσης αυτού. Το πλάνο περιλαμβάνει τελικές διαπραγματεύσεις και με τους Νικολάς Ενκουλού, Μάρβιν Πίρσμαν. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο και ο δεύτερος έως το καλοκαίρι του 2025. Στον Άρη εκτιμούν ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει θετική κατάληξη και με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές.

Αν οι τέσσερις αποδεσμεύσεις συνθέτουν τον πρώτο στόχο της εβδομάδας, ο δεύτερος είναι οι πρώτες μεταγραφές. Η αρχή θα γίνει με αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, ακραίο επιθετικό και φορ περιοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα