Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Βαλιέντε, έπαιξε μόλις 15 λεπτά φέτος

Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Βαλιέντε με τον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε μόλις 15 λεπτά φέτος

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε για έναν ακόμη χρόνο, παρ' ότι φέτος αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά με τους Αρκάδες.

Την εξατιετία στον Αστέρα Τρίπολης θα φτάσει ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, αφού ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Αρκάδες, το οποίο θα τον διατηρήσει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Με την κίνηση αυτή ο Αστέρας θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη του σ' ένα παίκτη που βρίσκεται πέντε χρόνια στην ομάδα και που αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά την φετινή σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jose Luis Valiente. Ο Valiente υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

"Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας, που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Ασφαλώς τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησαν να επανέλθω και να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου. Μου έδειξαν ότι είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Ελπίζω ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΑΣΤΕΡΑ και τους φιλάθλους του"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα