Λούις Πάλμα: «Επιστρέφω προσηλωμένος στον Άρη – Και ομάδες από την Ελλάδα πλησίασαν τον ατζέντη μου»

Λούις Πάλμα: «Επιστρέφω προσηλωμένος στον Άρη – Και ομάδες από την Ελλάδα πλησίασαν τον ατζέντη μου»

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Ο Λούις Πάλμα παραχώρησε συνέντευξη σε media της πατρίδας του και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν, στα μηνύματα που έλαβε από φίλους του Άρη αλλά και στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Diez», ο Λούις Πάλμα χαρακτήρισε εξαιρετική την περασμένη αγωνιστική περίοδο υποστηρίζοντας ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα… «συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν σε ένα πρωτάθλημα που σημαντικό στην Ευρώπη και πιστεύω ότι τα κατάφερα καλά. Δεν επαναπαύτηκα, δούλεψα πρωί και απόγευμα και πρόσεχα τη διατροφή μου». Ο 23χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για εκείνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου έβαλε τα κλάματα έπειτα από τον τραυματισμό του. «Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι όλα κατέρρεαν. Μόλις ανέκαμψα, υποτροπίασα, οπότε τηλεφώνησα στους γονείς μου, πιστεύοντας ότι η σεζόν θα τελείωνε».

Εκεί τέθηκαν τα μεταγραφικά σενάρια, το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς και αρχικά ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητάς του ούτως ώστε να αγωνιστεί σε καλύτερο Πρωτάθλημα. «Ωρίμασα στην Ελλάδα έχοντας κορυφαίους συμπαίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είχα υπομονή όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά γνωρίζοντας ότι θα ερχόταν η στιγμή. Νιώθω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να αλλάξω ομάδα στο μέλλον».

Σε ερώτηση για το μέλλον του στον Άρη κι αν υπάρχει deadline για την πώλησή του, απάντησε ότι… «όχι δεν υπάρχει deadline. Έχω τριετές συμβόλαιο», ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησής του απάντησε πως… «αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος Αν δεν προκύψει κάτι, θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στη σεζόν».

Ο 23χρονος επιθετικός ρωτήθηκε και για εκείνη τη δήλωση που είχε κάνει βάσει της οποίας εμφανιζόταν σίγουρος (σ. σ. είπε 1000%) για την πώλησή του. ««Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου. Την τελευταία φορά που είπα κάτι, κάποιοι θυμωμένοι οπαδοί του Άρη μου έγραψαν κάτι. Ξέρουν ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο και τους ίδιους. Είπα κάτι όπως θα έλεγε κάθε παίκτης θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο στο μέλλον σε μια win win κατάσταση γι’ αυτόν αλλά και για την ομάδα».

Ρωτήθηκε για τα δικαιώματά του επιβεβαιώνοντας ότι «ανήκουν στον Άρη αλλά και στον ατζέντη μου (Πάουλο Ερνάντες) ο οποίος αγόρασε ένα ποσοστό. Νιώθω ότι με μια επόμενη κίνηση θα μπορούσα να βοηθήσω τον Βίντα οικονομικά, ελπίζω να το κάνω γιατί είναι η ομάδα που με έκανε γνωστό και είναι ο σύλλογος της ζωής μου».

Ο Λούις Πάλμα αναγνώρισε επίσης το λάθος του με το ειρωνικό tweet για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ονδούρας υποστηρίζοντας ότι έχει αντιληφθεί ότι δεν θα είναι στην αποστολή για το Golden Cup και κατέληξε λέγοντας ότι «επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου. Αν η περασμένη σεζόν ήταν καλή, θα τα πάω καλύτερα, θα πετύχω τα ίδια ή περισσότερα γκολ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον, γιατί μόνο ο Θεός ξέρει. Μου αρέσει να δουλεύω μέρα με τη μέρα και σιγά-σιγά γίνονται πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα