Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/06) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

Η μέρα της νέας στέψης της βασίλισσας της Ευρώπης, ο Μπορδαλάς που είναι φαβορί για τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός που κοιτάζει Μοντέρο και Πέρες και το φημολογούμενο ενδιαφέρον μεγάλης τουρκικής ομάδας για τον Νάρεϊ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, Πέρες και Μοντέρο για ΠΑΟ, προβάδισμα ο Μπορδαλάς

Sport Day: Λάμψη vs ιστορία! Το πανάκριβο μπάτζετ της Μάντσεστερ Σίτι και η «φανέλα» της Ίντερ ρίχνονται στην μάχη του Βοσπόρου. Διεκδικώντας το στέμμα της φετινής Βασίλισσας της Ευρώπης. Κορδόν και Ολυμπιακός διατηρούν τους διαύλους επικοινωνίας με τους βασικούς στόχους για τον πάγκο. Ολούγκα όπως... Γιουσέφ. Τα κοινά με τον Ελ Αραμπί.

Live Sport: Πέρες και Μοντέρο. Στην λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας ο 29χρονος Κολομβιανός της Γκιρεσούνσπορ και ο 23χρονος Ισπανός της Μπεσίκτας. Στέψη. Η Ευρώπη αποθεώνει απόψε στην Κωνσταντινούπολη τη νέα της Βασίλισσα: Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Φως των Σπορ: Όλα για το πρωτάθλημα. Στον Ολυμπιακό έκαναν την αυτοκριτική τους και φουλάρουν για την κατάκτηση του νταμπλ. Πόλη των πόθων. Στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης χτυπάει απόψε η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη μεγάλη Ίντερ να φλερτάρει με το τέταρτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της και την... αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζεται για το πολυπόθητο τρεμπλ και την πρώτη κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» στα 143 χρόνια ύπαρξή της.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Μπορδαλάς το φαβορί. Ο πιο έμπειρος προπονητής της λίστας Κορδόν. Ο Καγέχα ζήτησε να απαντήσει στις 18 του μήνα. Αουτσάιντερ ο Μαρτίνεθ με τον Κρέσπο. Στην λίστα και ο Ολλανδός γκολτζής Μπας Ντοστ.

Οι τέσσερις πρώτοι στόχοι του Άρη και το «βαρύ» συμβόλαιο του ΠΑΟΚ για τον φορ

Ώρα των Σπορ: Όλοι μαζί για 100.000 κάρτες φίλου. Με την κάρτα φίλου των 20 ευρώ, ο φίλαθλος κόσμος της «Ένωσης» συμβάλλει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. 2+1 μεταγραφές για την Ολλανδία. Ο στόχος και η δουλειά των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να προχωρήσουν μέσα στον Ιούνιο τις προσθήκες που έχουν μπει ως προτεραιότητα.

Metrosport: 4 κινήσεις express. Ο Άρης είνμαι κοντά σε αριστερό μπακ και σέντερ ενώ στην κορυφή της ατζέντας του Παλίκουτσα είναι η άμεση προσθήκη αμυντικού χαφ και ακραίου επιθετικού. Η οικονομική διαφορά και οι όροι του Σιαμπάνη βάζουν τον Άρη σε διαδικασία αναζήτησης τερματοφύλακα. Πληρώνει για killer. Για το νέο βασικό φορ ο ΠΑΟΚ προορίζει το πιο «βαρύ» συμβόλαιο. Μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ (με όλες τις παροχές). Επαφές με παίκτες που έχει εγκρίνει ο Λουτσέσκου. Το ταξίδι του Νάρεϊ στην Κωνσταντινούπολη και τα σενάρια για ενδιαφέρον από μεγάλη τουρκική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα