Ειρήνη Καρυπίδη: «Πολιτική απόφαση το ζήτημα του γηπέδου»

Ειρήνη Καρυπίδη: «Πολιτική απόφαση το ζήτημα του γηπέδου»

Καρυπίδη Ειρήνη

bet365

Στο περιθώριο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με τη Novibet αλλά και των αποκαλυπτηρίων της νέας φανέλας, η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «κίτρινων», Ειρήνη Καρυπίδη, ρωτήθηκε και για το ζήτημα του πλάνου διπλής ανάπλασης και ανέγερσης νέου γηπέδου.

Η Ειρήνη Καρυπίδη ρωτήθηκε αρχικά για την εντονότερη δραστηριοποίησή της στο τελευταίο διάστημα και απάντησε ότι… «πάντα είχα έντονη ενασχόληση με τον Άρη, από την πρώτη μέρα της επένδυσής μας, απλά τον τελευταίο χρόνο έχω πιο εντατική δράση στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Θέλουμε να προσθέσουμε δράσεις στο οργανόγραμμα της εταιρίας με απώτερο σκοπό την ανταπόδοση στην κοινωνία».

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης ρωτήθηκε για το ζήτημα ανέγερσης νέου γηπέδου μέσω του πλάνου διπλής ανάπλασης. «Είναι μια πολιτική απόφαση την οποία θα συζητήσουμε μετά τις εκλογές με την Κυβέρνηση. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε σχέση με όσα είχαμε πει τον περασμένο Σεπτέμβρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παγώσει το ζήτημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα