Κοντά στον Γιουμπιτάνα ο Ατρόμητος (vid)

Κοντά στον Γιουμπιτάνα ο Ατρόμητος (vid)

Ο Γιουμπιτάνα πανηγυρίζει

bet365

Ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Super League 2, Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Super League 2 ετοιμάζεται να κλείσει ο Ατρόμητος. Ο λόγος για τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ο οποίος απασχολεί εδώ και αρκετούς μήνες τους Περιστεριώτες, όπως και τις μισές ομάδες της Super League, οι οποίες επίσης θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 24χρονος Βελγοσουριναμέζος έχει κλέψει την παράσταση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με τη φανέλα του Ηρακλή. Πρόσφατα ψηφίστηκε από τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, ως ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας.

Από τον Γενάρη του 2022 έχει πετύχει 23 γκολ, ενώ έχει και στο ενεργητικό του 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως δεύτερος επιθετικός, ως επιθετικός μέσος, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης ως winger.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος έχει ξεχωρίσει τον Ατρόμητο ως προοπτική και ότι πλέον κινείται δυναμικά για την απόκτηση του, προσπαθώντας για την επίτευξη της συνεργασίας.

Ο Γιουμπιτάνα πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Λιρς, έπειτα αγωνίστηκε στις Μέχελεν και Μπέβερεν στο Βέλγιο, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για τη Ρόντα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα