Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/06) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Ο Παναθηναϊκός που έβαλε τέλος στο 14-0, η αναμονή για Καγιέχα και η πρόταση στον Μπορδαλάς από τον Ολυμπιακό και η επιστροφή των Πάλμα και Φαμπιάνο στην Θεσσαλονίκη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Η νίκη του Παναθηναϊκού και το «στοπ» στο 14-0, η πρόταση σε Μπορδαλάς και η αναμονή για Καγιέχα

Sport Day: Stop στο σερί! Από τον Νοέμβριο του 2021 είχε να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτή τη φορά ήταν αλλιώς κι έτσι το κοντέρ σταμάτησε στο 14-0. Να τα... παστελώνει! Το σενάριο για τον Ολούνγκα. Ο Ισπανός έχει έτοιμες λύσεις για «εννιάρι», εξτρέμ, χαφ και στόπερ.

Live Sport: Η ψυχή του ΟΑΚΑ! Με τεράστιο τρίποντο του Πονίτκα (67-65) και τρομερή ορμή από τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός έσπασε το σερί του Ολυμπιακού, έκανε το 1-1 και έμεινε ζωντανός στην μάχη του τίτλου. Γιατί ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Μλαντένοβιτς.

Φως των Σπορ: Να δείξει ότι είναι ο καλύτερος! Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός έχασε τη μάχη στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟ που είχε σφυγμό (67-65). Μεθαύριο στο ΣΕΦ οφείλει να απαντήσει.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Περιμένει Καγιέχα. Η εκτίμηση του Κορδόν στον πρώην προπονητή της Βιγιαρεάλ και τα μπαράζ της Λεβάντε. Και πρόταση στον Μπορδαλάς αποκαλύπτουν στην Ισπανία. Ξύπνησαν τα ζόμπι! Απέβαλαν σκανδαλώδη τρόπο στις αρχές του δεύτερου μέρους του Γουόκαπ.

«Κλειδώνει» ο τελικός του Conference στην «OPAP Arena», κανονικά για προετοιμασία οι Πάλμα και Φαμπιάνο

Ώρα των Σπορ: Η UEFA έρχεται μέσα στο καλοκαίρι για να κλείσει οριστικά το θέμα και να διεξαχθεί ο τελικός του Conference League του 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποθέωση (και) από τους Ρουμάνους για την γηπεδάρα της ΑΕΚ.

Metrosport: Οι πωλήσεις μπορούν να περιμένουν. Πάλμα και Φαμπιάνο επιστρέφουν κανονικά στην Θεσσαλονίκη για προετοιμασία, καμία πρόταση δεν ικανοποίησε τον Άρη για τον 23χρονο επιθετικό από την Ονδούρα. Στη Σάντερλαντ ο 19χρονος στόπερ Νεκτάριος Τριάντης, που ήταν στόχος του Άρη. Κωδικός όμιλοι. Ο περσινός κορμός, ο φορ και οι 3-4 ακόμη μεταγραφές για να μη χαθεί, όπως με τη Λέφσκι, ο στόχος της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα