Άρης: Ο Μπούργος πλησιάζει στην Αμέρικα, είπε «όχι» ο Ερνάν Κρέσπο

Ο Μπούργος

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Κλουμπ Αμέρικα ενώ ο Ερνάν Κρέσπο αρνήθηκε την πρόταση που κατατέθηκε λόγω της προοπτικής εργασίας στην Ευρώπη και προφανώς στον Ολυμπιακό.

Ο Χερμάν Μπούργος παραμένει ελεύθερος στην αγορά από την ημέρα απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Οι δε φήμες που είχαν αναπτυχθεί περί επιστροφής του στη Ρίβερ Πλέιτ ήταν ανυπόστατες ασχέτως του ότι ο Αργεντίνος έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία επιστροφής στην ομάδα της καρδιάς του. Πλέον είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Κλουμπ Αμέρικα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «americamonumental.bolavip.com» … «η Αμέρικα προχώρησε σε συζητήσεις με τον Λουίς Τσάβες αλλά οι απαιτήσεις του αποδείχθηκαν αποτρεπτικές στο σενάριο ανάληψης αυτής της θέσης. Κι έτσι προτάθηκε ο Χερμάν Μπούργος. Ο Σαντιάγο Μπάνος (σ. σ. πρόεδρος Αμέρικα) πρότεινε στον Χερμάν Μπούργος τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή ο οποίος επί σειρά ετών ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε».

Εκεί, η ιστοσελίδα αναπαράγει την πληροφορία που μετέδωσε η «AS Mexico» βάσει της οποίας η Αμέρικα κατέθεσε πρόταση στον Ερνάν Κρέσπο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αλλά ο Αργεντίνος τεχνικός την απέρριψε γιατί περιμένει να δουλέψει στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα