Αρης – Ολυμπιακός 0-2: «Ερυθρόλευκο» εισιτήριο τελικού! (Κ17)

ολυμπιακος κ17

bet365

Θέση στον τελικό της Κυριακής για το πρωτάθλημα Κ17 της Superleague... έκλεισε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε με 2-0 του Άρη στον πρώτο ημιτελικού του Πανθεσσαλικού. Μουζακίτης (πέναλτι) και Κωστούλας τα γκολ της νίκης.

Με ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους, από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουζακίτη κι ένα του Κωστούλα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Άρη στον πρώτο ημιτελικού του Βόλου και πλέον την Κυριακή θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κ17 της Superleague.

Αντίπαλος ενας εκ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον 2ο ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης (8μμ, live tv στο Gazzetta). H ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, προκειμένου να «κλειδώσει» νωρίτερα η θέση για τον τελικό της Κυριακής. Από την άλλη ο Άρης, προσπάθησε να βρει τις δικές του απαντήσεις ώστε να... μείνει ζωντανός στο ματς, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Ετσι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Τζίντζα βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Στα σημαντικά και η υπέροχη πράξη fair play, του Χρήστου Λίγδα του Ολυμπιακού, που σταμάτησε το παιχνίδι όταν τραυματίστηκε ο Θωμάς Μαγής του Άρη, παρά το ότι βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

ΑΡΗΣ: Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65' Γεωργίου), Μαγής (39' Σεβαστίδης), Κούλα, Κουκίδης, Χαρούπας, Χατζόπουλος, Καραμανλής (65' Ρούτσης), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδας (60' Δαρβίρας), Λιατσίκουρας, Κωστούλας, Τουφάκης, Πενυμονίδης (79' Τρουφάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα