ΟΦΗ: Συμφωνία με ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Καρώ

ΟΦΗ: Συμφωνία με ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Καρώ

ΟΦΗ

bet365

Στην απόκτηση του διεθνή Κύπριου στόπερ Ανδρέα Καρώ προχώρησε ο ΟΦΗ, καθώς τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με το ΑΠΟΕΛ και ολοκλήρωσε έτσι την μεταγραφή του, όπως ανακοίνωσε και η ίδια η κυπριακή ομάδα.

Τη δεύτερη μεταγραφή του μετά την απόκτηση του Άντριαν Ριέρα προχώρησε ο ΟΦΗ για την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για τον Ανδρέα Καρώ.

Οι Κρητικοί ξεχώρισαν την περίπτωση του 26χρονου στόπερ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, κάλυψαν οικονομικά τα «θέλω» των Κυπρίων κι έτσι επετεύχθη η συμφωνία για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου και εφόσον πάρει άδεια, θα μεταβεί στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Απόλλωνα Λεμεσού, Νέα Σαλαμίνα, Πάφο και ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο αλλά και των Νότιγχαμ Φόρεστ, Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μαρίτιμο.

Με το ΑΠΟΕΛ πέρσι είχε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο σύλλογος της Κύπρου έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Καρώ.

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2021-22, 2022-23), συμμετέχοντας σε 62 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 7 γκολ.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα