Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/06) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Η πρόταση του Ολυμπιακού για Μπακαμπού και το προβάδισμα του Γκαρίδο, τα πολλαπλά χτυπήματα του Παναθηναϊκού και το νέο «σπίτι» του Ερασιτέχνη του στον Βοτανικό στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Πρόταση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ για Μπακαμπού, το «παλάτι» του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό

Sport Day: PAO-LAND! Παρουσιάστηκαν οι οριστικές μελέτες των νέων εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό. 3+1 μέτωπα! Το «τριφύλλι» προχωράει στις επαφές για κεντρικό χαφ, στόπερ, αριστερό μπακ, ενώ στην αναμονή βρίσκεται για Λινγκρ. Πορτογαλικό σενάριο για τον διεθνή ιβοριανό Ισμαΐλ Σορό, που ανήκει στην Σέλτικ.

Live Sport: 1,9 και διετές στον Μπακαμπού! Ο Κορδόν μιλάει με τον παίκτη και του κάνει εξαιρετική προσφορά (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και 400 χιλ. ως μπόνους). Παρουσιάστηκε η οριστική μελέτη των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό. Παλάτι 2026! Ο ΠΑΟ δεν ασχολείται μόνο με Λινγκρ σε συνεχείς επαφές για άμεση ενίσχυση της άμυνας.

Φως των Σπορ: Σειρήνες Γρεβενών WFC: «Στην Α' Εθνική με αξιώσεις!». Θέμα με Σλούκα. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Έτοιμος ο Γκαρίδο. Σε πρώτο πλάνο ο 54χρονος Ισπανός προπονητής για την θέση του τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Κορδόν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Επαφή Κορδόν με Μπακαμπού. Ξανά στο τραπέζι! Φάκελος εξτρέμ: ο Ρατάο και οι άλλοι!

Μεταγραφές επιπέδου ChampionsLeague για ΑΕΚ, στενεύουν τα περιθώρια για ΠΑΟΚ και Άρη

Ώρα των Σπορ: Μεταγραφές Champions League! Μετρημένες, στοχευμένες και πολύ ποιοτικές θέλει ο Αλμέιδα να είναι οι προσθήκες που θα κάνει η ΑΕΚ στο ρόστερ της. Δεδομένα η «Ένωση» κοιτάζει για στόπερ και φορ, ενώ υπάρχει στο σχεδιασμό και μία κίνηση για ένα ακραίο μεσοεπιθετικό.

Metrosport: Δοκιμασία. Η συμμετοχή στο Conference League και οι πιθανότητες που δείχνουν στον Άρη πως πρέπει να βιαστεί. Ο Λούις Πάλμα, η πίεση στην Ονδούρα και η Ρέιντζερς. Το στοίχημα των 26 ημερών για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια έχουν στον ΠΑΟΚ για να φέρουν στην Τούμπα τουλάχιστον 4 ποιοτικούς παίκτες που θα είναι παρόντες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα