Κεντζιόρα: «Εμαθα από το ίντερνετ πως δεν συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Κεντζιόρα: «Εμαθα από το ίντερνετ πως δεν συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ όπου και έδειξε πως δεν την... περίμενε.

Ο Τόμας Κεντζιόρα δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, όπου και έπαιζε ο Πολωνός μπακ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Ο 29χρονος πάντως έδειξε να μην περιμένει αυτή την εξέλιξη, καθώς στο πλαίσιο της ενσωμάτωσής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σχολίασε πως «έμαθα από το ίντερνετ ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ. Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Εμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο».

Μετά ανέφερε ότι «ήρθα στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Οταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα. Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων (σ.σ. στην Ουκρανία). Γι' αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας μίλησε και για την κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος. «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα