ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική του Κονγκό ο Μπιφουμά

ΟΦΗ: Κλήθηκε στην εθνική του Κονγκό ο Μπιφουμά

Newsroom
Κλήθηκε στην εθνική του Κονγκό ο Μπιφουμά του ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε πως ο Τιεβί Μπιφουμά κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Κονγκό για το παιχνίδι των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που έχει σε λίγες μέρες.

Μετά τον Μάρκο Μπάκιτς, και ο Τιεβί Μπιφουμά του ΟΦΗ κλήθηκε να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του εντός έδρας κόντρα στο Μάλι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουνίου (19:00).

Ο αγώνας αυτός είναι στα πλάσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με το Κονγκό να βρίσκεται στον έβδομο όμιλο και αυτή να είναι η 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Μπιφουμά είανι αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς ενώ το Μάλι είναι πρώτο με εννιά και άρα μιλάμε για ένα ντέρμπι τίτλου. Από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου, οι άλλες δύο είναι η Γκάμπια, που έχει έξι βαθμούς και το Νότιο Σουδάν, που έχει τρεις, προκρίνονται οι δύο πρώτες.

Ο Μπφιουμά μετράει 35 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχοντας σκοράρει και 15 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα