Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (06/06) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

«Κόκκινος», έστω και δύσκολα, βάφτηκε ο πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εκκίνηση «επιχείρησης» Πινέδα για ΑΕΚ, Κρμέντσικ για ΠΑΟΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Η οριακή νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό, πρώτη προσέγγιση της ΑΕΚ για Πινέδα

Sport Day: Η ώρα της Ευρώπης! Δύο ματς ευκαιρίας η διασταύρωση με την Ντνίπρο ή την Γκενκ στον β' προκριματικό γύρο του Champions League και η μεγάλη σημασία της ετοιμότητας του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει παρουσία σε ευρω-ομίλους. Εβδομάδα... κόουτς. Πιθανόν κι εκτός της εβδομάδας η τελική συμφωνία με το νέο προπονητή για να έρθει στην Αθήνα.

Live Sport: Δεν φοβίζουν! Ακτινογραφούμε την Γκενκ και την Ντνίπρο, υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟ στην κλήρωση της 21ης Ιουνίου για τον 2ο προκριματικά του Champions League. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ δύσκολα το 1-0 (73-70), ο Παναθηναϊκός «ουρλιάζει» για «αίσχη των διαιτητών που καθόρισαν το αποτέλεσμα». Εβδομάδα... Πινέδα. Πρώτη κίνηση της ΑΕΚ μετά την παραμονή της ομάδας του Θέλτα για επέκταση του δανεισμού του ή συνιδιοκτησία.

Φως των Σπορ: Ναταλία Δραγούμη στο «ΦΩΣ»: «Έζησα ανέμελα και νιώθω τυχερή». Οι γνωστές «ασθένειες» του Ολυμπιακού. Το μόνο που κρατούν οι Πειραιώτες από τον πρώτο τελικό είναι το 1-0. Περιμένουν Ιραόλα. Στην Ισπανία τον θεωρούν φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 (73-70) στους τελικούς! Αφεντικό οι «ερυθρόλευκοι» και 14 μέχρι τέλους. Έτοιμος να... καρφώσει και ο Μιλουτίνοφ.

Οι μεταγραφικές ανάγκες του Άρη και ο Κρμέντσικ για τον ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό του Πινέδα! Παντρευόταν και... ανέβαζε βιντεάκια από τη Νέα Φιλαδέλφεια! Χόρεψε με τη νύφη το καλοκαιρινό hit όλων των ΑΕΚτζήδων. Ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον 28χρονο χαφ Άλεξ Σαντάντα.

Metrosport: Χάρτης αναγκών. Μία εβδομάδα πριν από την εκκίνηση της νέας σεζόν, η «Μ» αναλύει τα μεγάλα κενά στο ρόστερ του Άρη και τις αποφάσεις που πρέπει άμεσα να ληφθούν. Κρμέντσικ: Είναι ελεύθερος και κερδίζει πόντους ο 30χρονος Τσέχος επιθετικός για την ενίσχυση της επίθεσης. Τα υπέρ και τα κατά της περίπτωσής του. Πέτυχε 10 γκολ σε 23 ματς στην Ινδονησία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα