Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ επισκέφθηκε το φαν κλαμπ των «πρασίνων» στη Νέα Υόρκη στις διακοπές του

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ επισκέφθηκε το φαν κλαμπ των «πρασίνων» στη Νέα Υόρκη στις διακοπές του

Ο Αϊτόρ επισκέφθηκε το φαν κλαμπ του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη στις διακοπές του

bet365

Ο Αϊτόρ βρίσκεται για διακοπές στη Νέα Υόρκη με την κοπέλα του και επισκέφθηκε το φαν κλαμπ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην πόλη, όπου έβγαλε φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα.

Η ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει ο Αϊτόρ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού συνεχίζει να φαίνεται με κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά ο Ισπανός, που βρίσκεται για διακοπές με την κοπέλα του στη Νέα Υόρκη, αποδέχθηκε την πρόσκληση του φαν κλαμπ που διατηρούν στην πόλη οι φίλοι του «τριφυλλιού» και το επισκέφτηκε το Σάββατο (03/06).

Ο Αϊτόρ μοίρασε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους εκεί ενώ έδωσαν σε κείνον και στην κοπέλα του από μία μπλούζα δώρο, φυσικά πράσινου χρώματος, που έγραφε επάνω «Panathinaikos, New York» κι έχει πάνω το τριφύλλι.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το φαν κλαμπ μετά την επίσκεψη του Ισπανού παίκτη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα