Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντιπάλους από Βέλγιο και Ουκρανία για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντιπάλους από Βέλγιο και Ουκρανία για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League

Τα πρωταθλήματα σε Βέλγιο και Ουκρανία ολοκληρώνονται και ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντιπάλους

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα τις δύο ομάδες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League από το Βέλγιο και την Ουκρανία.

Τα πρωταθλήματα του Βελγίου και της Ουκρανίας φτάνουν σήμερα στο τέλος τους, κι εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, την τελική τους κατάταξη περιμένει και ο Παναθηναϊκός, αφού από κει θα προκύψουν οι δύο ομάδες, που θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοί τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στον δρόμο των μη πρωταθληματών.

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» αν καταφέρουν να περάσουν στον τρίτο γύρο εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League ότι και να συμβεί μετά και άρα την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό από όποια πλευρά και αν το εξετάσει κανείς για τον σύλλογο.

Πάμε όμως να δούμε τι συμβαίνει στα δύο πρωταθλήματα αυτά ξεκινώντας από εκείνο του Βελγίου. Εκεί έχουμε μάχη τριών ομάδων, τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς και η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Την τελευταία αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα στις 19:30, η Γκενκ υποδέχεται την Αντβέρπ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ την αδιάφορη Κλαμπ Μπριζ. Η υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού, θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση.

Βαθμολογία Play-offs (5/6 αγ.)

  1. Αντβέρπ 46
  2. Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 46
  3. Γκενκ 45

Τελευταία αγωνιστική (04/06-19:30)

  • Γκενκ - Αντβέρπ
  • Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Κλαμπ Μπριζ

Στην Ουκρανία το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει νωρίτερα χρονικά, αφού όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για τις 15:00. Και σ' αυτό το πρωτάθλημα το ποιος θα καταλάβει την δεύτερη θέση είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει κερδίσει ήδη και μαθηματικά τον τίτλο όντας πρώτη με 72 βαθμούς, έχοντας οκτώ βαθμούς διαφορά από τις δύο ομάδες που καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση, δηλαδή την Ντνίπρο και την Ζόρια. Η πρώτη αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κρίβμπας, που θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχουν απομείνει σε κείνη για μία έξοδο στην Ευρώπη ενώ η δεύτερη παίζει εκτός έδρας με την Μινάι, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την «σωτηρία» της, ωστόσο βρίσκεται τέσσερις θέσεις πάνω από εκείνες που οδηγούν στο γκρουπ του υποβιβασμού, οπότε είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει αυτό ακόμα και με ήττα.

Βαθμολογία (29η αγωνιστική)

  1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 72
  2. Ντνίπρο 64
  3. Ζόρια Λουχάνσκ 64

Τελευταία αγωνιστική (04/06-15:00):

  • Ντνίπρο - Κρίβμπας
  • Μινάι - Ζόρια Λουχάνσκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα