Βόλος: Κοντά στον Σέρβο τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς

Βόλος: Κοντά στον Σέρβο τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς

Newsroom
Ιβάν Κόστιτς

bet365

Μετά τις συμφωνίες με Μωραΐτη και Καραγιάννη, ο Βόλος ενισχύεται και στη θέση του γκολκίπερ με τον 27χρονο Σέρβο Ιβάν Κόστιτς που αγωνίστηκε φέτος στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Βόλου «τρέχει» καθώς οι κυανέρυθροι χρειάζονται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και μετά τις συμφωνίες με τον 26χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μωραΐτη και με τον 23χρονο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Καραγιάννη μία ακόμα μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Όπως αποκάλυψε το volosday.gr και επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, ο Βόλος έφτασε σε συμφωνία με τον Ιβάν Κόστιτς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Πρόκειται για τον 27χρονο Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Κύπρο υπερασπιζόμενος την εστία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με την οποία πραγματοποίησε 33 συμμετοχές.

Εκτός απροόπτου η μεταγραφή του Κόστιτς στον Βόλο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με την ομάδα της Μαγνησίας να ενισχύεται έτσι και στον «άσο». Ο Κόστιτς έχει ύψος 1,91μ. και πριν τη μεταγραφή του στην κυπριακή Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχει αγωνιστεί στη Σερβία με τις φανέλες των Τιμοτσάνιν, Μέταλατς, Ραντνίτσκι Πίροτ, Ράντνικ και Μλάντοστ.

@Photo credits: Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα