Αστέρας Τρίπολης: Ράσταβατς και επίσημα

Newsroom
 Αστέρας Τρίπολης: Ράσταβατς και επίσημα

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς κρατά και πάλι τα «ηνία» του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ανακοινώθηκε η διετής συμφωνία του με το club.

Τα «ηνία» του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα κρατά πλέον για δεύτερη φορά ο Μίλαν Ράσταβατς, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την πρόσληψη/επιστροφή του.

Ο Σέρβος κόουτς υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες και από σήμερα (2/6) βρίσκεται ξανά στον πάγκο του club, όπου και ήταν από τον Δεκέμβριο του 2019 ως τον Μάιο του 2022.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Milan Rastavac. Ο κ. Rastavac υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την
ομάδα μας. Λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου - παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί μετά την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον κ. Milan Rastavac στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα