Πάφος για Κανέ: «Μας ενδιαφέρει, επιθυμεί να μείνει»

Πάφος για Κανέ: «Μας ενδιαφέρει, επιθυμεί να μείνει»

Newsroom
kane

bet365

Η πλευρά της Πάφου τοποθετήθηκε για το ζήτημα του Μαμαντού Κανέ και το ενδεχόμενο ο χαφ του Ολυμπιακού να συνεχίσει στην Κύπρο.

Σε πρώτο πλάνο έχει τεθεί για την Πάφο η παραμονή του Μαμαντού Κανέ, καθώς ο 26χρονος κεντρικός χαφ που έπαιζε πέρσι στην ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ήταν κομβικός για λογαριασμό της.

Ετσι επιθυμεί να τον κρατήσει, ενώ και ο παίκτης δείχνει «ζεστός» ώστε να συνεχίσει στο νησί.

Για το θέμα μίλησε ο Χάρης Θεοχάρους, γενικός διευθυντής του club, στον Super Sport FM 104.0. «Μας ενδιαφέρουν οι Μπάιριτς και Κανέ, ανήκουν σε άλλες ομάδες όμως υπάρχει μία προφορική συμφωνία. Θα 'τρέξουν' οι υποθέσεις όταν έρθουν ο Τεχνικός Διευθυντής και ο προπονητής. Οι παίκτες επιθυμούν να μείνουν, όμως οι ομάδες τους θέλουν κάποια ανταλλάγματα όπως είναι λογικό», σχολίασε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα