Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/06) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

Η δελεαστική προσφορά του Μπακαμπού από τα ΗΑΕ, ο Σταφυλίδης για τον Παναθηναϊκό, οι προτεραιότητες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Σταφυλίδης, προσφέρει χρυσό συμβόλαιο σε Μπακαμπού ομάδα των ΗΑΕ

Sport Day: Και τώρα ο κόουτς! Τα ονόματα. Η νέα υποψηφιότητα του Καγέχα, που δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα, οι πιθανότητες για Ιραόλα, Μπορδαλάς. Ο Ζαρντίμ και ο Κρόιφ. Παραμένουν στο λιμάνι Καραεμπέ κι Ανιγκό. Εξετάζει Σταφυλίδη. Εκτός του Γιαννούλη, στα υπ' όψιν του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται κι ο μέχρι πρότινος μπακ της Μπόχουμ.

Live Sport: Δύο εξτρέμ και Μπακαμπού! Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Ανακοινώθηκε ο Κορδόν. Για τριετή συμφωνία μιλούν στην Ισπανία. 23 ημέρες για «3-4 μεταγραφές». Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Γ. Αλαφούζος, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να έχει παρόντες τους κομβικούς νέους παίκτες προτού αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 25 Ιουνίου.

Φως των Σπορ: Ανδρέας Πολέμης: «Τρύπησε ταβάνι ο Βασίλης». «Χρυσάφι» σε Μπακαμπού. Η Αλ Νάσρ Ντουμπάι προσφέρει πάνω από το 2 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Γαλλοκονγκολέζο που σκέφτεται να πει το «ναι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Νο.1, ξεσκαρτάρισμα! Αδειάζει το ρόστερ. Ο Κορδόν ήρθε, υπέγραψε, ανακοινώθηκε κι έπιασε δουλειά. Πετροδόλαρα από το Ντουμπάι τρελαίνουν τον Μπακαμπού...

Προτεραιότητα ο στόπερ στην ΑΕΚ, εξτρέμ και 6αρι για τον Άρη

Ώρα των Σπορ: Απόφαση για στόπερ! Προτεραιότητα για την ΑΕΚ, η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τι ψάχνει η «Ένωση» στην αγορά. «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την ΑΕΚ να επιμένει... ολλανδικά. Τα... έσπασαν μέχρι τα ξημερώματα οι Πρωταθλητές Ελλάδος!

Metrosport: Εξτρέμ και 6αρι. Οι προτεραιότητες Παλίκουτσα και Τερζή για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που είναι θέμα χρόνου. «Κλείδωσαν» στόχοι για φορ. Αποκρούει τις φήμες για Ίνγκασον και Μίντιλαντ η ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα