Παναθηναϊκός: Η αισιοδοξία για Γκάνεα και μια κομβική απόφαση

Παναθηναϊκός: Η αισιοδοξία για Γκάνεα και μια κομβική απόφαση

Γκάνεα

bet365

Οι εξετάσεις του Ρουμάνου μπακ έχουν βελτιωθεί, απομένει ακόμη ένας θετικός κύκλος για να... κλειδώσει η επιστροφή του στην ενεργό δράση και ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους της περσινής σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς λόγω επιπλοκών από τον Covid-19 έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, ο Ρουμάνος αριστερός μπακ παραμένει εκτός προπονήσεων και απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα, περιμένοντας την βελτίωση των εξετάσεών του.

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα είναι θετικά και αν στον επόμενο κύκλο εξετάσεων ''καθαρίσει'' εντελώς, τότε θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει τη σεζόν 2023/2024.

Μέχρι τότε τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αλλά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, υπάρχει αισιοδοξία πως η περιπέτεια για τον έμπειρο άσο θα λάβει άμεσα τέλος και θα ξαναπατήσει γερός και δυνατός και πάλι το χορτάρι.

Από κει και πέρα, στο ''πράσινο στρατόπεδο'' καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Είτε δηλαδή να ενισχυθούν με ακόμη έναν παίκτη στη θέση αυτή που θα δημιουργήσει δίδυμο με τον Χουάνκαρ για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια του καλοκαιριού για τα προκριματικά στην Ευρώπη, είτε να περιμένουν την πορεία επιστροφής του Γκάνεα και ανάλογα να πράξουν.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο 31χρονος αμυντικός το τελευταίο εξάμηνο δεν γυμνάζεται καθόλου με απόφαση των γιατρών και είναι ερωτηματικό το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να επιστρέψει στη κατάσταση που ήταν πριν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα