Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κορδόν, σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για τον προπονητή

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κορδόν, σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για τον προπονητή

Ο Κορδόν

bet365

Ο Αντόνιο Κορδόν επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και για να οριστικοποιηθεί το θέμα του επόμενου προπονητή.

Ο Κορδόν είναι ξανά στην Ελλάδα έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά πλέον στον Ολυμπιακό με το Gazzetta να ήταν το ΜΜΕ που ανέφερε / αποκάλυψε τις συζητήσεις του με τους Πειραιώτες επί ελληνικού εδάφους. Ο Αντόνιο Κορδόν, άλλοτε επιτελικό στέλεχος της Μπέτις, είναι στην Αθήνα πλέον και θα αναλάβει επίσημα τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και φυσικά θα... τρέξει για να οριστικοποιήσει και τον επόμενο τεχνικό, με ονόματα όπως των Ιραόλα, Μπορδαλάς και Κρέσπο να υπάρχουν ακόμα στο τραπέζι.

Ο Κορδόν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΠΑΕ και για το θέμα του προπονητή φυσικά. Οπότε πλέον οι εξελίξεις αναμένονται από τις προσεχείς ώρες και μετά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα