Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για συζητήσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Κορδόν!

Ο Κορδόν

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Αντόνιο Κορδόν, βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αναζητά αυτήν την περίοδο και τεχνικό διευθυντή και το ισπανικό μοντέλο ήταν πάντα ελκυστικό για αυτόν.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta ο Αντόνιο Κορδόν, στέλεχος με πολύ καλό όνομα στην Ισπανία και άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, βρέθηκε στη χώρα μας για να συζητήσει την πιθανότητα να αναλάβει αυτή τη θέση! Ο 59χρονος Κορδόν έχει διατελέσει αθλητικός / τεχνικός διευθυντής στη Μπέτις από το 2020 έως το 2023 ενώ πριν εργάστηκε στο ίδιο πόστο στο Εκουαδόρ, τη Μονακό και τη Βιγιαρεάλ.

Με τη Μπέτις είχε κλείσει για ένα deal διάρκειας 4 ετών και ενώ στη Βιγιαρεάλ ήταν υπεύθυνος για μεταγραφές όπως των Καθόρλα, Βαλέντσια, Ζαπάτα, Γοδίν, Παουλίστα, Μουσάτσιο, Βιέτο και αρκετών ακόμα. Στη θητεία του στη Μονακό ήταν μέσα στους ανθρώπους που διαπραγματεύθηκαν τη μεταγραφή του Μπαπέ. Γενικά αποτελεί ένα στέλεχος με καλό βιογραφικό, ανάλογες συστάσεις αλλά και καλή δουλειά όπου και εάν πήγε. Από τη Μπέτις αποχώρησε διότι σύμφωνα με τις φημολογίες και τις πληροφορίες εξέταζε την προοπτική να αναλάβει θέση στη Μπαρτσελόνα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα