Ολυμπιακός: Το δυνατό «στοίχημα» του Κορδόν για έναν... ανανεωμένο Μπιέλ (vid)

Ολυμπιακός: Το δυνατό «στοίχημα» του Κορδόν για έναν... ανανεωμένο Μπιέλ (vid)

Ο Πεπ Μπιέλ

bet365

Οι... σειρήνες από την Ισπανία για τον Μπιέλ καλά κρατούν αλλά η περίπτωσή του θα περάσει πρώτα από τον νέο τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν!

Ο Κορδόν από τη στιγμή που είναι Ισπανός έχει βέβαια και την προτίμησή του στην Ιβηρική, ανεξαρτήτως εάν έχει τις επαφές του και το δίκτυό του και σε άλλες χώρες, όπως επίσης είναι λογικό και φυσικό. Και εφόσον αναλαμβάνει πια και επίσημα τα καθήκοντά του ο Ισπανός παράγοντας (αναμένεται σήμερα Πέμπτη στην Ελλάδα και πρόκειται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός) θα έχει τον βασικό λόγο και για τα θέματα του ρόστερ και σε συνεργασία με τον επόμενο και νέο προπονητή.

Ο Πεπ Μπιέλ

Υπάρχει λοιπόν η ξεχωριστή περίπτωση του Πεπ Μπιέλ. Ξεχωριστή διότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική προσθήκη που κόστισε ένα μεγάλο ποσό στον Ολυμπιακό και που όμως το τελευταίο διάστημα που έπαιζε στους Πειραιώτες είχε πτωτική πορεία. Παρόλα αυτά ο Μπιέλ στον Ολυμπιακό είχε την περασμένη περίοδο 39 αγώνες με 10 γκολ και 4 ασίστ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι ή αναμένεται να είναι λοιπόν ένα από τα δυνατά... στοιχήματα του Κορδόν. Το πως θα μπορέσει να του... ανανεώσει το ποδοσφαιρικό προφίλ και να παρουσιαστεί ένας διαφορετικός παίκτης τη νέα χρονιά. Ο Μπιέλ βέβαια αρκετές φορές είχε το μείον ότι δεν αγωνιζόταν στη θέση του. Εδώ βέβαια υπάρχει και η παράμετρος ότι για να μπει - εάν βέβαια δεχθεί να μπει, δεχθεί δηλαδή να το κάνει αυτό - σε διαδικασία συζήτησης για ενδεχόμενη παραχώρησή του ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δεχθεί μία κρούση / πρόταση με ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα