Ολυμπιακός: Η επιστροφή Κορδόν, οι Ισπανοί τεχνικοί και η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Κορδόν, οι Ισπανοί τεχνικοί και η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Ο Κορδόν

bet365

Ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας ξανά στην Αθήνα με τους Ισπανούς προπονητές να παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Κορδόν - για του οποίου τις πρώτες επαφές με τον Ολυμπιακό είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Gazzetta - έρχεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να αρχίσει να κλείνει μία μία τις εκκρεμότητες που έχει και θα έχει. Η πλέον βασική έχει να κάνει με τον νέο προπονητή.

Σε πρώτο πλάνο για το μέτωπο αυτό εξακολουθούν να είναι Ισπανοί προπονητές. Προπονητές όπως ο Ιραόλα που δεν θα συνεχίσει στη Ράγιο ενώ υπάρχουν βέβαια και αρκετά ακόμα ονόματα. Ονόματα Ισπανών τεχνικών και όχι μόνο βέβαια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η πιθανότητα η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά να μην οριστεί τελικώς για τις 19 Ιουνίου (χωρίς βέβαια να έχει δοθεί κάτι ακόμα επίσημα από τον σύλλογο) αλλά ορισμένες ημέρες πιο μετά. Εξάλλου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό είναι να ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα