ΑΕΚ: Η δικαίωση του Τσούμπερ που ονειρεύτηκε, πίστεψε και πέτυχε

ΑΕΚ: Η δικαίωση του Τσούμπερ που ονειρεύτηκε, πίστεψε και πέτυχε

Ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζουν

bet365

Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν για τον Στίβεν Τσούμπερ και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε με το νταμπλ της ΑΕΚ τον κάνει να αισθάνεται απολύτως δικαιωμένος για τις επιλογές του.

«Ονειρέψου, πίστεψε και πέτυχε. Μόνο ΑΕΚ», έγραψε ο Στίβεν Τσούμπερ στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, συνοδεύοντας με αυτή τη λεζάντα τις φωτογραφίες του από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ, κρατώντας την κούπα στα χέρια.

Λόγια με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για τον κατά πολλούς MVP των play-offs 31χρονο Ελβετό μεσοεπιθετικό καθώς η σεζόν που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερη για τον ίδιο. Όχι μόνο για τον ονειρικό τρόπο που αυτή ολοκληρώθηκε, με το νταμπλ της ΑΕΚ, αλλά και για τις αποφάσεις που ο ίδιος πήρε σε προσωπικό επίπεδο.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στο τέλος του πρώτου γύρου και λίγο πριν το Μουντιάλ, ο Τσούμπερ θα θυσίαζε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του Κατάρ προκειμένου να μπει στο χειρουργείο και να απαλλαγεί από το πρόβλημα των κοιλιακών προσαγωγών που αντιμετώπιζε ώστε να επανέλθει απόλυτα έτοιμος για τις υποχρεώσεις του με τους κιτρινόμαυρους.

Και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά από εκεί και μετά ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός ανακτώντας πλήρως την αυτοπεποίθησή του, με τα γκολ και τις εμφανίσεις του στον νέο του ρόλο υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα πίσω από τον επιθετικό, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ΑΕΚ στην τελική ευθεία της σεζόν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Novibet.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο με ένα δεύτερο ποστάρισμά του στα social media δεν ξέχασε ούτε τον επικεφαλή του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης της ΑΕΚ, τον Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος τον βοήθησε να επιστρέψει δριμύτερος. «Σε ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου σε δύσκολες στιγμές», έγραψε στη νέα ανάρτησή του πάνω στην κοινή του φωτογραφία με τον Καρβουνίδη από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τσούμπερ με τον Καρβουνίδη

Όλα αυτές οι αναρτήσεις έρχονται μόλις μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση της επιστροφής του στην Εθνική Ελβετίας για τα Προκριματικά του Euro τον Ιούνιο απέναντι σε Ανδόρρα και Ρουμανία. Και αυτή η κλήση του ήρθε να προστεθεί σαν το... κερασάκι στην τούρτα για όσα κατάφερε να πετύχει μετά τη θαρραλέα απόφασή του για να προχωρήσει στην επέμβαση.

Η συναισθηματική φόρτιση του Τσούμπερ άλλωστε ήταν μεγάλη αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό όταν ο φωτογραφικός φακός τον είχε πιάσει να κάθεται βουρκωμένος από συγκίνηση στον πάγκο. Δικαιωμένος για όσα κατάφερε να πετύχει και για όσα άφησε οριστικά πίσω του. Έχοντας ονειρευτεί, πιστέψει και εν τέλει πετύχει, όπως έγραψε και στην ανάρτησή του...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα