Μπίσεσβαρ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής στην ακαδημία»

Μπίσεσβαρ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής στην ακαδημία»

Newsroom
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στον Metropolis FM 95.5 αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ είτε ως ποδοσφαιριστής για ένα χρόνο ακόμα είτε ως προπονητής τα τμήματα υποδομών του.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το συμβόλαιο του οποίου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, μίλησε στον Metropolis FM 95.5 κι έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα για ένα χρόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλιώς να σταματήσει φέτος και να αναλάβει κάποιο πόστο στις ακαδημίες της.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξή του:

«Βρίσκομαι στις διακοπές μου αυτές τις ημέρες είμαι απογοητευμένος για την εξέλιξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Αν δει κανείς την εξέλιξη της αναμέτρησης θα καταλάβει ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, πιστεύαμε

Για την επιθυμία του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και την συνέχιση της καριέρας του:

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής σε επίπεδο ακαδημιών, ελπίζω αυτό να συμβεί. Αυτή τη στιγμή έχω λίγες ημέρες ξεκούρασης, μετά είναι τα παιχνίδια της Εθνικής αλλά εν συνεχεία ελπίζω να συμβεί αυτό».

Ενώ πρόσθεσε:

«Ο ατζέντης μου μίλησε με την Μαρία Γκοντσάρεβα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας μετά από 10 ημέρες για να ξέρουμε τι θα συμβεί».

Για το αν πιστεύει ότι η καριέρα του έχει τελειώσει:

«Προσωπικά για εμένα δεν έχει τελειώσει η καριέρα μου, συνεχίζω να το απολαμβάνω, θα παίζω μέχρι το κορμί μου να είναι καλά και δοξάζω τον Θεό που δεν έχω τραυματισμούς. Η καριέρα μου πιστεύω ότι μπορεί να συνεχιστεί, έχω τη θέληση και τη διάθεση, αν διαπιστώσω ότι το σώμα μου δεν αντέχει θα σταματήσω χθες...Θέλω να συνεχίσω έναν ακόμα χρόνο για να κατακτήσουμε έναν ακόμα τρόπαιο. Το τρόπαιο που χάσαμε στον Βόλο με πείσμωσε και θέλω έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα για να κατακτήσουμε τίτλους».

Για τον αγαπημένο του προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε:

«Όλοι οι προπονητές ήταν καλοί, αλλά για εμένα ο Λουτσέσκου προσέφερε μεγάλη χαρά στην καριέρα μου και για εμένα είναι νούμερο ένα, όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς που με έφερε στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα μου έδειξε διαφορετικά πράγματα. Για τον Πάμπλο Γκαρσία έχω μεγάλο σεβασμό, είναι ένας νέος προπονητής που κάνει φανταστική δουλειά».

Για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή:

«Αγαπάω τον Πέλκα, τον Φερνάντο Βαρέλα, τον Κρέσπο, τον Ελ Καντουρί, τον Λέοβατς, τον Βιεϊρίνια, όλους αυτούς. Ο Πέλκας για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, όπως και ο νεαρός ο Κωνσταντέλιας».

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, ακόμα και αυτή τη χρονιά θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, ήμασταν άτυχοι και δεν σκοράραμε πολύ. Θα πρέπει να βελτιώσουμε το σκοράρισμα μας , ενώ φέτος δεν είχαμε και την ευρωπαϊκή πορεία. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τους δύο στράικερ, αλλά θα έπρεπε να βρούμε γκολ και από τους υπόλοιπους παίκτες της επίθεσης, όπως και εγώ δεν είχα γκολ και αυτό με στεναχώρησε».

Για τη φυσική απουσία του Ιβάν Σαββίδη και αν τον επηρεάζει:

«Είναι το μεγάλο αφεντικό, δεν έπαιζε μεγάλο ρόλο η απουσία του για εμένα, ήταν εκεί πάντα και μας υποστήριζε, μας μιλούσε, ήταν συνέχεια εκεί ακόμα και εξ αποστάσεως, μας εμψύχωνε. Λυπήθηκε μετά την απώλεια του Κυπέλλου».

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τοποθετήθηκε και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Νομίζω ότι ο Βιεϊρίνια θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του, είναι πολύ σημαντικός παίκτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Είναι μεγάλος ηγέτης και για εμένα είναι ακόμα ποδοσφαιριστής. Είναι πάντα μαζί μας στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Αναφορικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Αγαπάω τους φίλους του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να τους πω να πιστέψουν σε εμάς και ότι θα σηκώσουμε τρόπαια ξανά μαζί με προσθήκες που θα την βοηθήσουν».

Ο ίδιος έκανε ειδική μνεία και για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι:

«Είναι τοπ τερματοφύλακας, φέτος μας έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό του το είπα προχθές σε μία επικοινωνία που είχαμε και έκανε κανέναν να μην μιλάει πλέον για τον Πασχαλάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα