Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (01/06) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Τα σχέδια του Παναθηναϊκού στην μετά-Κουρμπέλη εποχή, το πρωτάθλημα της ΑΕΚ στο χάντμπολ και οι ενδιαφερόμενοι για Κοτάρσκι στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά το αντί του Κουρμπέλη, αποφασίζει ο Μπακαμπού

Sport Day: Παίρνει «εξάρι» για βασικό! Ο Παναθηναϊκός μετά το «όχι» του Κουρμπέλη θα κινηθεί για παίκτη που θα παίζει στη θέση «6-8» και θα έρθει για... ενδεκαδάτος. Εποχή Κορδόν! Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει με επισημότητα το... μπαμ του καλοκαιριού με τη σύναψη συνεργασίας μ' έναν εκ των κορυφαίων τεχνικών διευθυντών.

Live Sport: Πάει για 3 χαφ! Μετά την αποχώρηση του Κουρμπέλη, ο ΠΑΟ φουλάρει για την απόκτηση του Λινγκρ και ακόμη δύο μέσων. Ψάχνει για «οκτάρι» και αναπληρωματικό του Πέρεθ, μαζί με «8-10αρι». Υπερκούπωση! Η «Βασίλισσα» ΑΕΚάρα κέρδισε εμ 27-22 (3-2) τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στον θρόνο και στο χάντμπολ.

Φως των Σπορ: Φέρνει... εξελίξεις! Στην Ελλάδα σήμερα ο κορδόν! Νέτο Γκουερίνο: « Μας παραμύθιασε πολύ ο Λουτσέσκου». «Λιοντάρι» η Βουλιαγμένη!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κίνηση και με Κορδόν για τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού! Μπακαμπού στην ευθεία. Αποφασίζει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δίνει νέο συμβόλαιο για δύο χρόνια, μιλάει με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Η Μαγιόρκα θέλει Μπιέλ.

Πρωταθλήτρια στο χάντμπολ η ΑΕΚ, ενδιαφερόμενοι για Κοτάρσκι

Ώρα των Σπορ: Τελεία και παύλα... ΑΕΚάρα είσαι πρωταθλήτρια! Πήγαμε ΑΕΚάρα σε όλους τους γιατρούς... Η «Ένωση» πανηγύρισε το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, που είναι μάλιστα το τρίτο μέσα στην τελευταία τετραετία, αφού ο Παπασταμάτης όπου βρίσκει γαύρο, τον γλεντάει!

Metrosport: Πλάνο με... δυσκολίες! Ο Παλίκουτσα διαπιστώνει ότι δεν είναι τόσο εύκολη η προσέγγιση των Ελλήνων παικτών που έχει στο σχέδιο του. Γουστάρει τον ΠΑΟΚ ο Κοτάρσκι, αλλά τον... γουστάρουν πολλοί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα