Νέα καριέρα για τον Κλάτενμπεργκ: Θα είναι διαιτητής στο τηλεοπτικό show των Gladiators! (vids)

Ο Κλάτενμπεργκ

bet365

Ο Άγγλος άλλοτε αρχιδιαιτητής σε Ελλάδα και Αίγυπτο ανοίγει νέο κεφάλαιο καθώς θα είναι διαιτητής / κριτής στους Gladiators που θα προβάλλεται στο BBC!

Οι Gladiators είναι ένα τηλεοπτικό show που αναβιώνει το BBC. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι ένας εκ των τριών διαιτητών / κριτών του και μάλιστα ο ίδιος πόσταρε με μεγάλη χαρά την είδηση.

Ο Κλάτενμπεργκ κάνοντας δήλωση που ανέβηκε στο site του BBC δήλωσε: «Είναι καταπληκτικό. Όταν γυρίζει κανείς τον χρόνο πίσω το 1990 όταν είχαν πρωτοξεκινήσει οι Gladiators ήταν τόσο επιδραστικοί. Όπου και να πήγαινες άκουγες για αυτούς.

Όσο μεγάλωνα έβλεπα κάθε εκπομπή. Ο Τζον Άντερσον που ήταν ο κλασικός και αυθεντικός διαιτητής είναι θρυλικός. Για μένα είναι τιμή και προνόμιο να είμαι μέρος των Gladiatorts το 2023. Είναι τιμητικό να διαδέχομαι τον Άντερσον.

Έχω διαιτητεύσει ορισμένα από τα πιο μεγάλα ματς στον κόσμο. Όμως αυτό είναι ένα από τα πιο φοβερά και εκπληκτικά πράγματα που θα κάνω στη ζωή μου».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Κλάτενμπεργκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα