Άρης: Ο Ζερβίνιο δεν σκέφτεται το τέλος της καριέρας του αλλά το Κύπελλο Αφρικής

Άρης: Ο Ζερβίνιο δεν σκέφτεται το τέλος της καριέρας του αλλά το Κύπελλο Αφρικής

Ο Ζερβίνιο

bet365

Οι προπονήσεις του Ζερβίνιο με την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος στην Ακτή Ελεφαντοστού υποδηλώνουν ότι στο μυαλό του έμπειρου winger δεν βρίσκεται το τέλος της καριέρας του αλλά η συμμετοχή στο Κύπελλο Αφρικής που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Γενάρη.

Ερχόμενος στον Άρη στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, ο Ζερβίνιο αντιλήφθηκε ότι πρακτικά ήταν αδύνατο να υπερνικήσει τους κανόνες της (ποδοσφαιρικής) λογικής. Έχοντας στην πλάτη του δεκαεπτά χρόνια επαγγελματικής καριέρας, εγχειρήσεις από σοβαρούς τραυματισμούς αλλά κι έναν χρόνο πλήρους αδρανοποίησης λόγω επέμβασης στον χιαστό, ο άλλοτε αρτίστας του ποδοσφαίρου έκανε προσπάθεια επιστροφής αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

Τότε ο Άρης επένδυσε ένα ποσό (περίπου) ενός εκατομμυρίου ευρώ με την υπογραφή διετούς συμβολαίου και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε να τον βοηθήσει προσαρμόζοντας το αγωνιστικό πλάνο του στα τωρινά χαρακτηριστικά του παίκτη και όχι ασφαλώς σε αυτά που είχε παλιότερα. Ο Ζερβίνιο δεν είχε την έκρηξη και την ταχύτητα για να αποδώσει τις καταπληκτικές ντρίμπλες που συνήθιζε να κάνει, κατά κύριο λόγο αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και η αλήθεια είναι ότι πλην εκείνου του εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό στο «Κλ. Βικελίδης» όπου πρωταγωνίστησε στην ανατροπή του σκορ, δεν έχουμε κάτι άλλο να θυμόμαστε από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα.

Η πρόωρη λύση του συμβολαίου στοιχειοθέτησε τη φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, μάλιστα η σημερινή μέρα (31/5) είναι αυτή της ενεργοποίησης της διακοπής συνεργασίας (σ. σ. βάσει των όσων είχε προαναγγείλει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα). Το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Ζερβίνιο καθώς στα τέλη του περασμένου Απρίλη έχασε τον πατέρα του. Η ιστοσελίδα «linfodrome.com» δημοσίευσε το πλάνο εκδηλώσεων της κηδείας το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου στον τόπο γέννησής του, αναφέροντας παράλληλα ότι ο πρώην παίκτης του Άρη έχει την υποστήριξη των καλών φίλων του όπως οι Ντιντιέρ Ντρογκμπά, Σερζ Ντιέ, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Το δεύτερο ζήτημα που «κρατά» τον Ζερβίνιο στην επικαιρότητά είναι η απόφασή του να μη σταματήσει το ποδόσφαιρο παρότι έκλεισε το 36ο έτος της ηλικίας του πριν από τέσσερις ημέρες. Η προσπάθεια εύρεσης ομάδας στην Ευρώπη δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και καθώς βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού για τις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του πατέρα του, ήδη προπονείται με την πρωτοπόρο του τοπικού Πρωταθλήματος έχοντας έναν σκοπό. Να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Κύπελλο Αφρικής το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή Ελεφαντοστού. Προφανώς ονειρεύεται να ζήσει στιγμές από το 2015 όταν κατέκτησε το Κύπελλο Αφρικής όπου μάλιστα είχε σκοράρει στον ημιτελικό απέναντι στο Κονγκό. Σύμφωνα με τα media στην Ακτή Ελεφαντοστού, αυτός είναι ο στόχος του και πιθανόν μετά θα ανακοινώσει το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα