Άρης: «Ο Άρης είναι πιο… ζεστός για τον Φίλιπ Κράστεβ»

Άρης: «Ο Άρης είναι πιο… ζεστός για τον Φίλιπ Κράστεβ»

Ο Κράστεβ

bet365

Εμμέσως πλην σαφώς τα βουλγαρικά media δίνουν προβάδισμα στον Άρη για την απόκτηση του Φίλιπ Κράστεβ, του 21χρονου Βούλγαρου μέσου ο οποίος ανήκει στη βελγική Λόμελ.

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον διεθνή μέσο είναι δεδομένο και στην πραγματικότητα είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν την πρόθεση να τον αποκτήσουν υπό τη μορφή δανεισμού. Καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν στη βελγική Λόμελ (σ. σ. έμμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς οι δύο ομάδες έχουν την ίδια ιδιοκτησία), τα βουλγαρικά media είχαν αναφέρει ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του με option αγοράς για το καλοκαίρι του 2024 καθώς το συμβόλαιό του παίκτη λήγει έναν χρόνο αργότερα.

Φαίνεται πάντως ότι η άποψη του παίκτη θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. «Το μέλλον του Φίλιπ Κράστεφ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Ο παίκτης θέλει να «δείξει» τον εαυτό του σε μεγαλύτερους συλλόγους στα επερχόμενα παιχνίδια με την Εθνική Βουλγαρίας, όπου και κλήθηκε. Δύσκολα θα επιστρέψει για να παίξει στη Λόμελ, όπου ανήκει. Ο Άρης από την Ελλάδα κάνει τις πιο «ζεστές» προσπάθειες για να τον αποκτήσει, πιθανή η συμφωνία για δανεισμό», αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στον βουλγαρικό Τύπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα