Ριέρα: «Βήμα παραπάνω για την καριέρα μου ο ΟΦΗ»

Ριέρα: «Βήμα παραπάνω για την καριέρα μου ο ΟΦΗ»

οφη

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Άντριαν Ριέρα αναφέροντας τον λόγο που επέλεξε τους Κρητικούς.

Η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ στο φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός, καθώς οι Κρητικοί έκαναν δικό τους τον Άντριαν Ριέρα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε τον ΟΦΗ.

Αρχικά είπε: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχει παίξει Ευρώπη και είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Έχω μιλήσει με τον προπονητή μια ώρα, μου είπε ότι το project και ο στόχος για φέτος είναι μεγάλος».

Για όταν είχε παίξει αντίπαλος: «Έχω έρθει πολλές φορές αντίπαλος στο γήπεδο του ΟΦΗ και πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που παίζει πολύ με την μπάλα γιατί εγώ χρειάζομαι να την έχουμε και το άλλο που μου άρεσε είναι ο καταπληκτικός κόσμος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα