ΑΕΚ: Στη Βουδαπέστη ο Κονέ για το UEFA MIP

ΑΕΚ: Στη Βουδαπέστη ο Κονέ για το UEFA MIP

Newsroom
Ο Παναγιώτης Κονέ στο MIP

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται στην Ουγγαρία παρακολουθώντας ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα της UEFA με σημαντικούς πρώην ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία στα social media από τη Βουδαπέστη όπου βρίσκεται και παρακολουθεί το πρόγραμμα UEFA MIP (UEFA Executive Master for International Players).

Εκεί ήταν παλαίμαχοι παίκτες που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως οι Κεντίρα, Βίντιτς, Χαμίτ Άλτιντοπ και Πογκρέμπαν.

Το UEFA MIP είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ομαδοποιεί πρώην διεθνείς παίκτες με βασικές επαγγελματικές δεξιότητες για να επιτύχουν τη φιλοδοξία τους για επιτυχημένη μετάβαση σε μια δεύτερη καριέρα σε ποδοσφαιρικά κλαμπς.

Ο Κονέ θα παρακολουθήσει στη Βουδαπέστη και τον τελικό του Europa League μεταξύ της Ρόμα και της Σεβίλλης που διεξάγεται την Τετάρτη πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Κονέ στη Βουδαπέστη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα