Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

Ρατάο και Μόντες στην λίστα του Ολυμπιακού, το «AEK Sport City» και οι «μπηχτές» του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Κουρμπέλης που οδεύει προς Τουρκία στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Ρατάο και Μόντες για Ολυμπιακό, κλείνει Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Sport Day: Για Ρατάο και Μόντες! Οι απαντήσεις που περιμένει ο Κορδόν και το σενάριο για Ζόρντι Κρόιφ. Γιατί η Σερβέτ είναι πλέον πολύ πιθανή αντίπαλος των «ερυθρολεύκων». Γαλατάσαραϊ για Μαντί. Πρόκληση! Αήθης επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιάννη Αλαφούζο, αν και απέφυγε να μιλήσει ευθέως με ονόματα.

Live Sport: «Αυτά είναι γιαούρτια και... muppet show» είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, πέρασε στην αντεπίθεση «φωτογραφίζοντας» τους ισχυρισμούς των διοικήσεων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. «Βλέπει» Ραφαέλ Ρατάο ο Ολυμπιακός. Στην Τραμπζονσπόρ στέλνουν οι Τούρκοι τον Κουρμπέλη.

Φως των Σπορ: Στο τραπέζι ο Ρατάο για Ολυμπιακό. Θρίαμβος για Παπαγγελή και Μηλάκη. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αλαμπάμα ενώ η Ελληνίδα πρωαταθλήτρια πήρε το αργυρό στο αγώνισμα του όμνιουμ του γκραν πριν της Γερμανίας.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Έρχεται με προπονητή και παίκτες. Ο Ιραόλα πρώτος, ανεβαίνει ο Μαρτίνεθ. Το παρασκήνιο της επιστροφής που σχεδιάζεται προσεκτικά... Άνοιξε ο δρόμος για Μίλου.

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μελισσαννίδη και το φλερτ του Άρη με τον Ροζ

Ώρα των Σπορ: Δεν σταματά πουθενά η δίψα του Μελισσανίδη για την ΑΕΚ και προχωρά στην δημιουργία του ΑΕΚ Sport City!

Metrosport: Φλερτ με Ροζ! Οι επαφές του Άρη με τον έμπειρο αμυντικό και οι πιθανότητες να φορέσει πάλι τα κιτρινόμαυρα αν αποδεσμευτεί από την Λέγκια. Αγωνία για ποιοτική ενίσχυση. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανησυχεί εξαιτίας των ακατανόητων επιλογών που γίνονται μετά το νταμπλ του 2019 και ζητάει επιτέλους ρόστερ ικανό για τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα