ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα το απόλυτο αφεντικό!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα το απόλυτο αφεντικό!

Αλμέιδα και Μελισσανίδης

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει κομβικό ρόλο στο χτίσιμο της ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-2024 καθώς όπως τόνισε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, «ό,τι πει είναι νόμος και ό,τι ζητήσει θα το έχει».

Αναμφισβήτητα ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής ΑΕΚ, όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο χθεσινό γεύμα στην OPAP Arena, δεν είναι άλλος από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός που οδήγησε την Ένωση στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα στο νταμπλ έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Ο τελευταίος αποκάλυψε τα σχέδιά του για την απογείωση του κλαμπ καθώς μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρά στη νέα επέκταση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα με τη δημιουργία μιας πολιτείας της ΑΕΚ με την ονομασία Sportcity. Εξελίσσοντας κι άλλο το αθλητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων με υπερσύγχρονες υποδομές. Ωστόσο, στα λεγόμενά του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον «Πελάδο», ο οποίος έχει αφήσει ήδη τη σφραγίδα του.

Ο Αλμέιδα θα είναι το απόλυτο αφεντικό στη δημιουργία της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024 καθώς όπως τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα γίνουν πράξη όσα επιθυμεί ο 49χρονος Αργεντινός κόουτς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. «Ό,τι χρειάζεται θα το κάνουμε. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Είμαστε και τυχεροί που πέσαμε και σε φλέβα χρυσού με τον Αλμέιδα. Αυτός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Η διοίκηση τον στηρίζει σε ό,τι ζητήσει. Του έχω πει, ό,τι πεις είναι νόμος και θα γίνει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Τα λόγια και οι πράξεις του Μελισσανίδη δείχνουν την εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα

Μελισσανίδης

Και πέρυσι άλλωστε όλες οι μεταγραφές είχαν τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα, ο οποίος έχει από πίσω του μια διοίκηση που θα του παρέχει οτιδήποτε θέλει προκειμένου να διατηρήσει την ΑΕΚ στην κορυφή, αλλά και να την παρουσιάσει ανταγωνιστική για την επόμενη μεγάλη πρόκληση που είναι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μελισσανίδης φυσικά έχει εντυπωσιαστεί με όσα έχει πετύχει ο «Πελάδο» στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και τα λόγια του αντικατοπτρίζουν του λόγου το αληθές καθώς δεν είναι λίγο να αναφέρει πως ό,τι πει ο Αλμέιδα είναι νόμος...

Ο ενθουσιασμός του Μελισσανίδη για τον Αργεντινό τεχνικό αποδεικνύεται και από τις πράξεις του καθώς μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο ο Αλμέιδα απόλαυσε την κρουαζιέρα με το σκάφος του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, κάτι που πιστοποιεί τις δυνατές προσωπικές σχέσεις που έχουν χτιστεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρήκε τον προπονητή - σημείο αναφοράς που έψαχνε στην άκρη του πάγκου και είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει κάθε του επιθυμία στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ήδη πριν τις χθεσινές δηλώσεις του, ο Μελισσανίδης μετά τον τελικό του Κυπέλλου είχε τονίσει πως «θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο», κάτι που ανέφερε και κατά τη διάρκεια του γεύματος στην OPAP Arena κάνοντας λόγο για τέσσερις με πέντε μεταγραφές που θα έρθουν για να αναβαθμίσουν κι άλλο το ήδη δυνατό ρόστερ. Και όλες φυσικά θα έχουν την έγκριση του «Πελάδο», ο οποίος έχει μια εξαιρετική συνεργασία με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού. Με στόχο και αυτό το καλοκαίρι να υπάρξει απόλυτη επιτυχία στις μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα