Άρης: Εκτός εθνικής Ονδούρας ο Πάλμα λόγω μεταγραφής και προπονητή!

Άρης: Εκτός εθνικής Ονδούρας ο Πάλμα λόγω μεταγραφής και προπονητή!

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Ο Λούις Πάλμα δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της εθνικής Ονδούρας λόγω της επικείμενης μεταγραφής του από τον Άρη αλλά και των σχέσεών του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Πρόσφατα ο Λούις Πάλμα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα της χώρας του και κάλεσε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Είχε προηγηθεί το «επεισόδιο» του Γενάρη όπου ο προπονητής της Ονδούρα είχε στηρίξει τη μη χρησιμοποίηση του 23χρονου επιθετικού σε πρόβλημα υγείας (σ. σ. ίωση) αλλά ο Πάλμα τον διέψευσε χρησιμοποιώντας σχετικό emoji στο σχετικό post. Η αντίδραση του παίκτη δεν είχε αρέσει στον ομοσπονδιακό τεχνικό ο οποίος επέμεινε στο αρχικό επιχείρημά του σε κλίμα έντονης κριτικής του από τα media της Ονδούρας. Επί της ουσίας, φάνηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.

Ενόψει των αγώνων του Ιούνη, ο Λούις Πάλμα ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του λόγω της επικείμενης μεταγραφής του από τον Άρη καθώς, όπως υποστήριξε, δεν θέλησε να ρισκάρει εκτιμώντας ότι διανύει μια κρίσιμη περίοδο στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα